Onze tennisvereniging is actief op een aantal fronten. Zo is er de mogelijkheid om mee te doen aan de officiële KNLTB districtscompetities in verschillende vormen. Momenteel zijn er drie teams actief in deze competitie. In deze competitie wordt ook je speelsterkte bijgehouden. Meer informatie over alle mogelijkheden kun je vinden op de districtspagina van de KNLTB.

Dan is er de zomeravondcompetitie. Hierin speel je een aantal dubbelwedstrijden in een 6-tal weken. Een team bestaat uit vier mensen twee dames en twee heren. Op de volgende pagina staat hierover meer beschreven.

Als laatste is er sinds 2010 de mogelijkheid om mee te doen aan een onderlinge competitie. Deze wordt door Jan de Keijzer georganiseerd. Het speelschema, de uitslagen en de stand zullen op de site te vinden zijn onder het kopje onderlinge competitie.

Lijkt het je leuk om mee te doen aan één van deze competities? Houd dan de site in de gaten voor inschrijfdata. Ook kun je natuurlijk mailen met de contactpersonen voor de veschillende competities.

Toon #
KNLTB regiocompetitie