Clubcompetie feestelijk afgesloten

Op  zaterdag 29 augustus vond de afsluiting plaats van de interne competitie. Toch is het niet helemaal gelukt om alle nog geplande wedstrijden en finales af te ronden vanwege afzeggingen wegens blessures, ziektes of bijzondere omstandigheden.

Dat was jammer, maar een beetje improvisatie zorgde ervoor dat er  leuke en spannende ad-hoc-wedstrijden werden gespeeld. Het prachtige weer zorgde voor de rest!

Aan het einde van de middag kreeg Eric Lijnes kreeg de wisselbeker uitgereikt met zijn naam als overwinnaar  genoteerd voor 2011, 2012, 2013 en 2014. Afgesproken is dat de finale tussen Eric en Popke Jan alsnog gespeeld gaat worden als de laatste weer beter is. Daarna zal de naam van de clubkampioen voor 2015 op de beker worden gezet.

Met een flinke club mensen genoten we na afloop van de zelf meegebrachte tapas.