Safe the Date 17-06-17

Beste tennisvriend(inn)en,

Op 16 april is het 100 jaar geleden dat onze tennisclub "Lydensee" is opgericht en dit willen we als bestuur niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Daarom vragen wij alle huidige en oud Lydensee leden om de datum 17 juni vanaf 14 uur alvast te reserveren voor een mooi feest.

We gaan met jullie terug in de tijd, dus zou het mooi zijn om in tenniskleding te komen wat  50 tot 100 jaar geleden werd gedragen. De rest van het programma laten we jullie uiterlijk midden mei weten, maar het beloofd een mooie memorabele dag te worden, want je wordt per slot van rekening maar één keer 100!!!!

Aangezien we geen actueel adressenbestand meer hebben van de oud-leden verzoeken wij jullie om zoveel mogelijk oud-leden te attenderen op dit heugelijke feit. Nodig ze uit voor dit lustrum, noteer hun namen en emailadressen en geef ze aan ons door zodat wij rond half mei het definitieve programma kunnen doorsturen. Er zal dan tevens het verzoek komen om je  vòòr 10 juni aan te melden (in verband met de catering).

Aanmelden van namen en adressen van oud-leden en van je komst kan bij onze secretaris ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

Wij hopen dit mooie lustrum met jullie te vieren!!!

Tot 17 juni, namens het bestuur,

Jan Knol