NL doet 2018

10 maart is het weer NL Doet. Onze club heeft zich ook weer aangemeld en koppelen deze dag aan onze jaarlijkse klusochtend. We gaan zorgen dat ons park er weer piekfijn uit komt te zien voor de start van het zomerseizoen.

We hopen dat er zo veel mogelijk mensen komen helpen, vele handen maken immers licht werk! We starten om 9:00 uur en zullen rond 12:00 uur klaar zijn. Maar als er veel mensen zijn, zijn we misschien wel eerder klaar.

Vanuit het Oranjefonds krijgen we een financiële bijdrage. Een voorwaarde hiervoor is wel dat er minimaal 12 vrijwilligers zijn om te helpen. Als je kunt komen, meld je dan aan via de website van NLdoet. Dan weet het Oranjefonds dat er genoeg vrijwilligers zijn en krijgen we de bijdrage!

Wat gaan we doen? We gaan de kantine schoonmaken, bloemen planten, de tegels schoonmaken, het schuurtje beitsen, enz. Voor de benodigde materialen wordt gezorgd, maar als er mensen zijn die wat tuingereedschap mee kunnen nemen, zou dat mooi zijn.

Hopelijk tot 10 maart!