LTC Lydensee is een tennisvereniging met ruim 80 leden afkomstig uit de regio Ulrum-Leens-Zoutkamp. De vereniging heeft de directe beschikking over drie fraai gelegen buitenbanen op het sportcomplex De Kley aan de Leensterweg 43c te Ulrum. De banen zijn alle drie voorzien van gravel. Daarnaast heeft de vereniging een nauwe relatie met de Stichting Tennishal Ulrum, die in de aangrenzende tennishal twee tennisbanen exploiteert. De buitenbanen zijn geopend in de periode 1 april t/m medio oktober. De tennishal opent zijn deuren in de periode 1 oktober t/m 31 maart. Op die manier vullen beide voorzieningen elkaar naadloos aan.

LTC Lydensee komt uit in de regionale competitie van de KNLTB, district Noord. Ook is de vereniging in de zomeravondcompetitie actief. Zowel ’s zomers als ’s winters organiseert de vereniging toernooien, waaraan elk lid mee kan doen.

Elk lid kan zich opgeven voor het ontvangen van tennislessen, die door een vakkundige trainer worden gegeven. Daarnaast is elk lid van LTC Lydensee gerechtigd om zeven dagen per week vrij te tennissen op de buitenbanen of in het oefenhok. De sleutel die toegang geeft tot de buitenbanen is zowel in Ulrum als in Leens op te halen. Bij aanmelding van het lidmaatschap krijgt het nieuwe lid hierover nadere informatie. Voor het tennissen in de tennishal dient een apart uurtarief te worden betaald. Inlichtingen hierover zijn te krijgen bij Abelien Modderman, telefoon 0595-402163. LTC Lydensee beheert de kantine in de tennishal. Dit is dan ook de reden dat de contributie verhoudingsgewijs aan de lage kant is.

Toon #
Tennisles